Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, reageer dan via onderstaand formulier of bel ons via onderstaand nummer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chiropractie Heemskerk


  Openingstijden

  De praktijk is op wisselende tijden geopend van maandag tot en met vrijdag. Het kan hierdoor voorkomen dat u niet te woord wordt gestaan door de secretaresse maar door een telefonische antwoorddienst. Hier kunt u ook informatie inwinnen of eventueel een afspraak maken.

  U kunt ook een afspraak maken door op onderstaande knop te drukken

  Veel Gestelde Vragen

  Veel mensen vragen zich af hoe veilig een chiropractische behandeling is.
  Chiropractie is een van de veiligste vormen van geneeskunde. De onderzoekscommissie van de Nieuw-Zeelandse regering naar chiropractie, opgericht in 1979, schreef in een rapport dat: Wervelkolomcorrecties in de handen van een gediplomeerde chiropractor zijn veilig.

  Natuurlijk als de behandeling wordt uitgevoerd door een erkende chiropractor die is opgeleid aan een erkende chiropractische universiteit.

  Chiropractie Heemskerk gebruikt meerdere behandel technieken. Een van deze meest toegepaste behandeltechnieken is het manipuleren. Het is een misverstand dat dit pijnlijk is. Een chiropractor is zeer intensief getraind in deze technieken en onderscheidt zich hiervan ten opzichte van andere disciplines, die ook manipulatietechnieken gebruiken.

  Er worden ook heel zachte technieken gebruikt, die specifiek zijn voor de chiropractie. Chiropractie is niet gevaarlijk en is in de USA een van de meest gebruikte zorgvoorzieningen.

  Nee! Het gekraak dat vaak wordt gehoord tijdens een aanpassing is het vrijkomen van een luchtbel die wordt veroorzaakt door de snelle beweging van de gewrichten. Dit is te vergelijken met het openen van een fles champagne.

  Zeker. Er is geen contra-indicatie voor een chiropractische behandeling. Uw chiropractor zal zijn behandeling echter aanpassen aan uw medische geschiedenis.

  Daarnaast blijkt uit onderzoek na chirurgische behandeling van een hernia dat de gebieden boven en onder het te opereren gebied sneller slijten. Deze gebieden kunnen goed worden behandeld door de chiropractor.

  Zelf corrigeren is helaas niet mogelijk. Wanneer je kraakt, is het geproduceerde geluid het barsten van de luchtbel in het gewricht, niet de beweging van het gewricht.
  Je voelt je misschien ontspannen na het afbreken, maar dit is slechts tijdelijk en je zult opnieuw willen beginnen.
  Hoe meer we kraken, hoe meer we het willen doen en op de lange termijn kunnen we instabiliteit krijgen.
  Om effectief te zijn, vereist een correctie een specifieke kracht op de fixatie onder een bepaalde hoek die men nauwelijks op zichzelf kan uitoefenen. Chiropractoren moeten ook door chiropractoren worden behandeld!

  Het is raadzaam om meerdere keren per jaar terug te komen naar uw chiropractor alsof u voor controle naar de tandarts gaat, ook als u geen pijn heeft.
  Het is altijd beter om een ​​gezond lichaam te behouden dan een ziek lichaam te behandelen.
  Volgens verschillende onderzoeken kan regelmatige chiropractische behandeling chronische invaliditeit voorkomen bij patiënten met lage rugpijn, nekpijn.
  De wervelkolom wordt door de meeste zenuwen gekruist.
  Een correcte bediening is daarom van groot belang.
  Dit geldt met name voor patiënten met chronische pijn.
  Chiropractie kan je niet nieuw maken, maar een behandeling zorgt ervoor dat je lichaam zo optimaal mogelijk blijft functioneren.
  Iedereen voert een APK aan zijn voertuig uit, maar helaas doen maar weinigen hetzelfde met hun lichaam.