Over ons

Chiropractie Heemskerk is sinds 2005 gevestigd aan de Maerelaan 15b. Uw behandelend chiropractor is Aurore Hinder.

Chiropractie Heemskerk is gemakkelijk en snel te bereiken vanuit Haarlem, Alkmaar, Uitgeest, Zandaam, Beverwijk, Castricum, …

AURORE HINDER

Uw behandelend chiropractor is Aurore Hinder.
Aurore is afgestudeerd aan het IFEC (I’institut Franco Europeen de Chiropraxie) in Frankrijk. Na haar opleiding is zij werkzaam geweest in Zuid-Frankrijk en een paar jaar in Engeland. Verder heeft zij als chiropractor ontwikkelingswerk in Afrika gedaan.
Voordat ze chiropractie ging studeren heeft Aurore enkele jaren geneeskunde gestudeerd. Chiropractie is echter toch meer haar passie. Zij behandelt zowel volwassenen als baby’s en sporters.

Maar zij kan ook tijdens uw zwangerschap helpen.
Naast de gebruikelijke chiropractietechnieken gebruikt zij toegepaste kinesiologie, sacro occipitale techniek en kinesio taping methode en volgt allerlei aanvullende cursussen om zich verder te ontwikkelen als chiropractor.

Zij behandelt het totale lichaam van de voeten tot de kruin.

Ze heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan.
Wacht niet en maak nu een afspraak!

Kaj van der meer

Uw behandelend acupuncturist is Kaj van der Meer. Kaj is in 2006 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na jarenlange ervaring als fysiotherapeut met verschillende specialisaties als kinesiotaping, dryneedling, hoofdpijnbehandeling en training bij revalidatie heeft hij zich toegelegd op de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Hij heeft zijn studie hiervoor aan de TCMA afgerond.

Acupunctuur is een holistische geneeswijze die resulteert in een totaalbehandeling van uw klacht. Er is niet alleen aandacht voor de symptomen maar ook voor het onderliggende probleem. Met de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan als fysiotherapeut gecombineerd met acupunctuur is hij expert in het behandelen van uw pijnklachten.

Acupunctuur is breed inzetbaar bij een groot scala aan klachten. Hoofpijn, rugklachten, schouderklachten, allergieën, huidklachten, stressklachten, buikklachten, problemen omtrent de cyclus, de overgang en nog veel meer. Wachten tot klachten zich aandienen is niet nodig want acupunctuur is ook preventief toe te passen en als onderhoud.
Kaj volgt de opleiding Chinese kruiden en zal dit in de toekomst ook toepassen in de praktijk.
Benieuwd wat acupunctuur voor jou kan doen? Neem een kijkje op de website of neem vrijblijvend contact op met Kaj.

Simone van Wagtendonk

Mijn naam is Simone van Wagtendonk en ik ben sinds 1 juni 2015 in de praktijk werkzaam als baliemedewerkster.

Ik heb veel plezier in mijn werk, het contact met de cliënten en de administratieve ondersteuning die ik verzorg voor de chiropractor.
In de avonduren geef ik samen met mijn man, een aantal avonden in de week, al meer dan 40 jaar ballroom danslessen in de regio.

Het werk overdag en de danslessen in de avonduren zijn een fijne combinatie. Naast het werken in de praktijk en de danslessen is het ook heerlijk om te wandelen met onze hond.