Over ons

Chiropractie Heemskerk is sinds 2005 gevestigd aan de Maerelaan 15b. Uw behandelend chiropractor is Aurore Hinder.

Chiropractie Heemskerk is gemakkelijk en snel te bereiken vanuit Haarlem, Alkmaar, Uitgeest, Zandaam, Beverwijk, Castricum, …

Charles Boisson

Charles studeerde in 2016 af aan IFEC en heeft sindsdien veel werkervaring opgedaan voornamelijk als medewerker in twee verschillende praktijken in zijn geboortestreek Bordeaux, Frankrijk, en meer recentelijk in een wellnesspraktijk in de noordelijke regio van Peru voordat hij 4 jaar geleden naar Nederland kwam.

Deze laatste ervaring in Zuid-Amerika was op een persoonlijke manier de moeite waard. Hij moest zich snel aanpassen aan een andere cultuur en taal… Het was een grote uitdaging en hij geeft er persoonlijk voldoening aan.

Na deze ervaring besloot Charles terug te keren naar Europa en een baan te zoeken in Nederland, waar hij momenteel sinds 2020 woont en werkt.

Nadat Charles zijn studie had afgerond, zocht hij een kans om samen te werken met iemand met wie hij zijn vaardigheden kon ontwikkelen in een huisartsenpraktijk. In zijn geboortestreek kreeg hij daar voor het eerst de kans voor en hij heeft er enorm van genoten.

Charles’ onverzadigbare honger om te leren en zichzelf te verbeteren is zijn leidraad. Hij streeft ernaar zichzelf voortdurend te verbeteren. Eén van de manieren waarop hij dat graag wil doen is door van elkaar te leren. Dat is een van de redenen waarom hij in 2018 toetrad tot de pedagogische staf van de studentenkliniek van IFEC Toulouse, waar hij 2 jaar eerder afstudeerde. Het was geweldig om dat te ervaren door kennis te delen met zijn toekomstige collega’s en hen te begeleiden in het laatste jaar van hun studie en te helpen bij het behalen van hun diploma Chiropractie.

Charles staat altijd klaar om de kans te grijpen om buiten zijn « comfortzone » te treden en te oefenen. Hij wil zichzelf opnieuw uitdagen zoals hij zijn patiënten altijd aanbeveelt. Hij is leergierig, professioneel, heeft een hoge arbeidsethos en wil zichzelf elke dag verbeteren als chiropractor. Hij doet altijd zijn best om zijn patiënten te helpen de beste versie van zichzelf te worden, gebruikmakend van de kennis en ervaring die hij voortdurend wil uitbreiden en verbeteren.

AURORE HINDER

Uw behandelend chiropractor is Aurore Hinder.
Aurore is afgestudeerd aan het IFEC (I’institut Franco Europeen de Chiropraxie) in Frankrijk. Na haar opleiding is zij werkzaam geweest in Zuid-Frankrijk en een paar jaar in Engeland. Verder heeft zij als chiropractor ontwikkelingswerk in Afrika gedaan.
Voordat ze chiropractie ging studeren heeft Aurore enkele jaren geneeskunde gestudeerd. Chiropractie is echter toch meer haar passie. Zij behandelt zowel volwassenen als baby’s en sporters.

Maar zij kan ook tijdens uw zwangerschap helpen.
Naast de gebruikelijke chiropractietechnieken gebruikt zij toegepaste kinesiologie, sacro occipitale techniek en kinesio taping methode en volgt allerlei aanvullende cursussen om zich verder te ontwikkelen als chiropractor.

Zij behandelt het totale lichaam van de voeten tot de kruin.

Ze heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan.
Wacht niet en maak nu een afspraak!

Kaj van der meer

Uw behandelend acupuncturist is Kaj van der Meer. Kaj is in 2006 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na jarenlange ervaring als fysiotherapeut met verschillende specialisaties als kinesiotaping, dryneedling, hoofdpijnbehandeling en training bij revalidatie heeft hij zich toegelegd op de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Hij heeft zijn studie hiervoor aan de TCMA afgerond.

Acupunctuur is een holistische geneeswijze die resulteert in een totaalbehandeling van uw klacht. Er is niet alleen aandacht voor de symptomen maar ook voor het onderliggende probleem. Met de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan als fysiotherapeut gecombineerd met acupunctuur is hij expert in het behandelen van uw pijnklachten.

Acupunctuur is breed inzetbaar bij een groot scala aan klachten. Hoofpijn, rugklachten, schouderklachten, allergieën, huidklachten, stressklachten, buikklachten, problemen omtrent de cyclus, de overgang en nog veel meer. Wachten tot klachten zich aandienen is niet nodig want acupunctuur is ook preventief toe te passen en als onderhoud.
Kaj volgt de opleiding Chinese kruiden en zal dit in de toekomst ook toepassen in de praktijk.
Benieuwd wat acupunctuur voor jou kan doen? Neem een kijkje op de website of neem vrijblijvend contact op met Kaj.

Ingrid Zonneveld

Mijn naam is Ingrid Zonneveld en ben sinds januari 2024 in de praktijk werkzaam als receptioniste, wat ik met veel plezier doe.


In mijn vrije tijd lees ik veel, kook en bak ik heel graag . Ik sport regelmatig en hou erg van wandelen.
Maandag en woensdag sta ik tot uw beschikking